Musikbutikken - køb klassisk musik til proces & inspiration

Mozarteffekten er meget mere end Mozart.
"The Sound Health Series"  indeholder klassisk musik komponeret af en perlerække af komponister. Fra Bach og Brahms til Vivaldi, Salieri og selvfølgelig...Mozart. 

Perfekt til at skabe et optimalt læringsmiljø, eller til at skabe gode rammer for kreative processer, høj produktivitet eller måske en afslappet stund.

Musikken er nøje bearbejdet i forhold til hastighed, instrumentvalg og det generelle stemningsbillede. Lyt til musikken og læs de spændende artikler om tankerne bag musikken.

Prisen er 120,- pr. cd inkl. moms.

Download indholdsfortegnelse for alle cd'er hér... 

Bestil dine favoritter hér...

 

Music for Learning

Kompositioner af Vivaldi, Corelli og Bach. Bl.a. velegnet som lydtæppe til studieprocesser, udenadslære, strategiudvikling, skrivearbejde, kontorarbejde m.m.

Tempo: 50-60 slag pr. minut

Lyt

Music for Inspiration

Kompositioner af bl.a. Von Gluck, Mozart og Gershwin. Når der arbejdes med kunstneriske udtryksformer, kreativ tekstskrivning, "Stifinder"-processer, meditation og med at forbedre performance.

Tempo: 60-90 slag pr. minut

Lyt

 

Music for Thinking

Med kompositioner af bl.a. Schubert, Beethoven og Brahms. Befordrende for udvidet opmærksomhed i forbindelse med logisk tænkning, brainstorming, skriveprocesser, organisering og strategiarbejde.

Tempo: 50-60 slag pr. minut

Lyt  

Music for Productivity

Med kompositioner af bl.a. Mozart og Handel. Befordrende for performanceforbedringer, stemningsløft, organisering, skærpet årvågenhed, kontorarbejde og...huslige gøremål.

Tempo: 70-140 slag pr. minut

Lyt

Music to Relax

Nænsomt improviserede kompositioner af bl.a. Bach, Beethoven og Vivaldi. Ideel til fysisk afslapning og hvile, Befordrende for rolig tænkning, reduceret hyperaktivitet og terapeutisk massage.

Tempo: 40-60 slag pr. minut

Lyt 

Music for Motivation

Med musik af Mozart, Handel m.fl. Inspirerer til optimal performance, opgavefuldførelse, organisering, moralløft, handling og forøget energi.

Tempo: 120-140 slag pr. minut

Lyt

Music to De-Stress

Rolige, konsistente rytmer med udgangspunkt i Mahler og havets brusen. Stressreducerende og nervøsitetsdæmpende. Befordrende for fysisk afslapning, dybe tanker, søvn og terapeutisk massage.

Tempo: 30-60 slag pr. minut

Lyt

Music for Concentration

Barokke mesterværker af Vivaldi, Salieri og Bach. Særligt bearbejdet med henblik på at understøtte et skarpt fokus og mental udholdenhed. Oplev forbedret organisering, klarhed og præcision i dine daglige opgaver. 

Tempo: 50-60 slag pr. minut

Lyt

Peak Performance

Udnyt kraften i Mozarts musik til at generere høj produktivitet. Mozarts tidlige symfonier stimulerer kroppens energi, motiverer intellektet og giver et åndeligt "kick". Giver en lethed og lystbetonet tilgang til selv udfordrende opgaver.

Tempo: 90-150 slag pr. minut

Lyt

Maximum Focus

Du får en blanding af Albinoni, Händel og Vivaldi. Sublime optagelser af en stribe barokke mesterværker danner et optimalt lydmiljø ift. præcis tænkning og afslappet årvågenhed.

Tempo: 50-70 slag pr. minut

Lyt

Dél siden med nogen du kender...

Bookmark and Share 
Klik på "SHARE" knappen og send inspirationen videre!